Üzletberendezés - Bemutatkozás

Üzletberendezés

Üzletberendezés - Polcrendszer - Faliállvány - Eladópult

Üzletberendezés, eladópult, polcrendszer azok a kínáló felületek, amelyen a vásárlók találkoznak az Ön által készített vagy forgalmazott termékekkel. Nem mindegy tehát, hogy a vásárlónak milyen minőségű üzletberendezés, azaz milyen eladópult, faliállvány, polcrendszer kínálja a terméket. Az ízléses üzletberendezés bizalmat ébreszt az üzlet iránt, a jó minőségű polcrendszer bizalmat ébreszt a termék iránt is.

A Bácska Modul Kft. 1990-ben lett alapítva. Bácsalmási telephelyünkön, átlagosan ötven főt foglalkoztatunk, a fémiparban, a faiparban, és e két területhez kapcsolódó felületkezelő szakmában. Fő tevékenységeink közül kiemelendő a különböző üzletberendezés, polcrendszer, faliállvány, eladópult gyártása belföldre és külföldre, valamint kerékpár vázak és kiegészítők készítése.

Vállalkozásunk 1975 óta foglalkozik üzletberendezés, valamint kiegészítőinek gyártásával. Több éves fejlesztő munka eredménye az a polcrendszer, mely egyaránt alkalmas kisebb méretű boltok valamint diszkont áruházak berendezésére. A gyártott üzletberendezés modul elemekből épül fel, melyet a vevő igénye szerint a raktárkészletünkből tudunk összeállítani. Kérésre a helyszínre szállítjuk, összeszereljük, így az üzletberendezés gyorsan, könnyen kerül rendeltetési helyére. Egyedi igények és tervek alapján vállalkozunk más jellegű üzlet és iroda-berendezések gyártására is.

A többfajta üzletberendezés magyarországi forgalmazását üzletberendezés viszonteladók is segítik Budapesten, Nyíregyházán, Szekszárdon.

A honlapunkon megtekinthetők termékeink (üzletberendezés, eladópult, faliállvány, polcrendszer, kerékpárok, kiegészítők), melyek reprezentálják cégünk gyártmány palettáját. Hasonló témakörben más megrendelők jelentkezését is várjuk.

Vállalkozásunk 2004-ben vezette be az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert, ami szintén azt célozza, hogy az általunk készített üzletberendezés, polcrendszer, faliállvány, eladópult kiváló minőségben álljon partnereink rendelkezésére.

Kérjük keressenek bennünket elérhetőségi helyeinken:

Címünk: H-6430 Bácsalmás, Szent István u. 36.
Fax számunk: 00-36-79-541-291
Telefon számunk: 00-36-79-541-292; 00-36-79-541-293
Internetes honlapunk: www.bacskamodul.hu

Copyright © 2002-2012 Bácska Modul Kft. --- Site design by(c). RolAnD ArT
Utolsó módosítás: 2012.04.15.