Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

 

Üzletberendezés, pult, eladópult, polcrendszer, és szekrény azok a kínáló felületek, amelyen a vásárlók találkoznak az ön által készített vagy forgalmazott termékekkel. Nem mindegy tehát, hogy a vásárlónak milyen minőségű üzletberendezés, azaz milyen minőségű és kinézetű pult, eladópult, faliállvány, polcrendszer, vagy éppenséggel szekrény kínálja a terméket. Az ízléses üzletberendezés bizalmat ébreszt az üzlet iránt, a jó minőségű polcrendszer pedig a termék iránt.
Fő tevékenységünk ezen berendezések gyártása és forgalmazása mind belföldön mind külföldön egyaránt. Egyedi igények és tervek alapján vállalkozunk üzletberendezés, vagy más jellegű üzlet és iroda-berendezések gyártására is.
 

A Bácska Modul Kft. 1990-ben lett alapítva. Bácsalmási telephelyünkön, átlagosan ötven főt foglalkoztatunk, a fémiparban, a faiparban, és e két területhez kapcsolódó felületkezelő szakmában. Fő tevékenységeink közül kiemelendő a különböző üzletberendezés, polcrendszer, faliállvány, eladópult gyártása belföldre és külföldre, valamint kerékpár vázak és kiegészítők készítése.

 

Vállalkozásunk 1975 óta foglalkozik üzletberendezés, valamint kiegészítőinek gyártásával. Több éves fejlesztő munka eredménye az a polcrendszer, mely egyaránt alkalmas kisebb méretű boltok valamint diszkont áruházak berendezésére. A gyártott üzletberendezés modul elemekből épül fel, melyet a vevő igénye szerint a raktárkészletünkből tudunk összeállítani. Kérésre a helyszínre szállítjuk, összeszereljük, így az üzletberendezés gyorsan, könnyen kerül rendeltetési helyére. Egyedi igények és tervek alapján vállalkozunk más jellegű üzlet és iroda-berendezések gyártására is.

 

A többfajta üzletberendezés magyarországi forgalmazását üzletberendezés viszonteladók is segítik Budapesten, Nyíregyházán, Szekszárdon.

 

A honlapunkon megtekinthetők termékeink (üzletberendezés, eladópult, faliállvány, polcrendszer), melyek reprezentálják cégünk gyártmány palettáját. Hasonló témakörben más megrendelők jelentkezését is várjuk.

 

Vállalkozásunk 2004-ben vezette be az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert, ami szintén azt célozza, hogy az általunk készített üzletberendezés, polcrendszer, faliállvány, eladópult kiváló minőségben álljon partnereink rendelkezésére.

 

Üzletberendezés Polcrendszer Faliállvány Eladópult

Kérjük keressenek bennünket elérhetőségi helyeinken:

 

Címünk: H-6430 Bácsalmás, Szent István u. 36.

Fax számunk: 00-36-79-541-291

Telefon számunk: 00-36-79-541-292; 00-36-79-541-293

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Internetes honlapunk: www.bacskamodul.hu

 

Széles választékunkkal várjuk leendő és régi partnereinket!