GINOP-5.3.12-19-2020-00507

A kedvezményezett neve: Bácska Modul Ipari Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Induló beruházásra épülő foglalkoztatotti létszám növelés a Bácska Modul Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 24 700 000 HUF
A támogatás mértéke: 70%
A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat keretében a 3092'08 Kerékpár, mozgássérültkocsi gyártása tevékenységünket szeretnénk fejleszteni, mivel a termékeink iránti kereslet látványosan növekszik a környezetvédelem egyre fontosabb befolyása miatt.

A piacon maradás feltétlenül szükségessé teszi a foglalkoztatott létszám bővítését, mert jelen kapacitásunkkal nem tudjuk mennyiségileg és megfelelő minőségben teljesíteni a felénk támasztott elvárásokat.

Heti termelékenységünk jelenleg a vázak bonyolultságától függően kb 100-150 váz, illetve 300 csomagtartó. A munkamenet átszervezésével, az új munkaterületek kialakításával, új munkaerők belépésével ezen számadatok közel 30%-os növekedést fognak jelenteni a cég életében. Ezzel már megvalósíthatók a jelenlegi partnereink igényei. Ettől összességében közel 10 %-os árbevétel növekedést és 5 %-os nyereség növekedést várunk.

Fejlesztésünket a 6430 Bácsalmás, Szent István u 36.-i székhelyünkön szeretnénk megvalósítani.

A vállalat adottságai lehetővé teszik, hogy egy jelenleg használaton kívüli üzemrészt (egykori asztalos műhely) felújítsunk és a vállalkozás jelenlegi profiljába illő tevékenységet folytató műhellyé alakítsuk. Ezt a fejlesztést is a pályázati feltételeknek megfelelően, önerőből szeretnénk megvalósítani. A kialakított új műhelyrészben 2 fő hegesztő szakmunkást fogunk foglalkoztatni teljes munkaidőben. Munkájukhoz szükséges eszközeiket, ill. speciális, termékeink összeállítását megkönnyítő célgépet szintén önerőből szerzünk be.

Az ott dolgozó szakmunkások munkáját segítő, 3 fő betanított segédmunkást kívánunk alkalmazni teljes munkaidőben. Munkájukhoz szükséges eszközeiket szintén önerőből szerezzük be.

Fejlesztésünk fontos részét képezi az egyre bővülő termékpaletta, ill. termékek számítógépes nyilvántartása, címkézése és szakszerű csomagolása is. Ezen feltételek megvalósításához tervezzük 1 fő műszaki adminisztrátor felvételét teljes munkaidőben. Az ő munkájához szükséges eszközöket a pályázatban meghatározottak szerint önerőből szándékozzuk beszerezni.

A létszámbővítéssel, illetve új munkaterületek kialakításával meg fog nőni a termelési volumen, a beérkező megrendeléseket rövidebb idő alatt tudjuk abszolválni, illetve párhuzamosan több megrendelőt tudunk kielégíteni. A magasabb színvonalú gyártás következtében minőségibb és tartósabb termékek kerülnek ki az üzemből, mely tovább fokozza azok eladhatóságát, a megrendeléseket, illetve a szavatolt garanciát.

a projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.03.26
projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00507

 

GINOP-5.3.12-19-2020-00507