GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03959

A kedvezményezett neve: Bácska Modul Ipari Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: „TECHNOLÓGIA-ÉS TELEPHELYFEJLESZTÉS A BÁCSKA MODUL KFT.-NÉL”
A szerződött támogatás összege: 78 870 000 HUF
A támogatás mértéke: 70%
A projekt tartalmának bemutatása:

A külföldi partnereink egyre növekvő termék igénye, illetve minőségi elvárásai megkövetelik kapacitásunk bővítését. Adott idő alatt hasonló munkaerő állománnyal a munkakörnyezet fejlesztésében is hatalmas potenciált látunk a teljesítmény növelésére. Ezért is döntöttünk úgy, hogy kollégáink környezetét fejlesztenénk mind kényelmi, mind egészségvédelmi, környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve.

A fejlesztés célja:

Épületeink a 50-es, 60-as években épültek a klímaváltozás minden tényezőjét figyelmen kívül hagyva. Cégvezetésünk fontos és tudatos döntése értelmében egészséges, környezetkímélő munkaterületek kialítása a cél. Az egészséget, komfortot figyelembe vevő munkakörnyezet munkaerőmegtartó képessége és munkatársaink fentiek miatti teljesítménynövekedése alapvető fontosságú cégünk életében hosszú távon.

A projekt során beszerzett gépek, eszközök; egyéb fejlesztések:

hűthető-fűthető fülkés targonca

hegesztő, csiszoló füst elszívó rendszer

frisslevegős hegesztőpajzsok

10,5Kw napelem – a nagyságának bővítése még kérdéses!!!!!

Tb ügyintézői képzés

Ingatlan korszerűsítése

A telephelyen belüli anyagszállítás, alapanyagok levétele – felrakása a kamionokról/ra, elengedhetetlen része a vállalkozás működésének. Jelenlegi targoncáink elavultak, működésük a szervízek ellenére is megbízhatatlan, mindenképp új beszerzésére van szükség.

Munkatársaink harmada folyamatosan hegeszt. Klimatizált, füst elszívókkal, friss levegős pajzsokkal felszerelt műhely kialakítása számunkra a cél. Egészségük védelme, megőrzése szintén fontos szempont a cég hosszútávú működtetése során. Alumínium termékeink csiszolásakor felszálló füst mind az egészségre, mind a környezetre gyakorolt hatása káros, ezen káros anyagok elszívása is fontos szempont

Az egykori csomagoló műhelyt a pályázat keretein belül korszerűsítettük és a vállalkozás jelenlegi profiljába illő tevékenységet folytató műhellyé alakítottuk. A 70-es évek végén épült könnyűszerkezetes, raktárként üzemelő faházat is átalakítottuk. Hőszigetelt,a jövőben is az aktuális igényektől függően felhasználható terület jelenleg készáru raktárként üzemel, állandó munkaterülett válhat.

a projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.10.31.
projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03959